Over ons

Audiovisie biedt je alles op het gebied van professioneel gebruik rondom beeld en geluid. Complexe uitdagingen brengen wij begrijpelijk binnen handbereik. Wij zijn er met professioneel advies, vakkundige installatie en onderhoud van audiovisuele oplossingen in de breedste zin van het woord. Zie ons als onderdeel van een totaalproject: met verlichting, camerabeveiliging en domotica in het verlengde. Onderdelen die allemaal samenhangen, en gebruik en comfort aanzienlijk vergroten. Sterker nog: ze maken je huis, bedrijf of object klaar voor de toekomst.

Omdat iedere situatie uniek is, is elke oplossing op maat. Van een volledige inhouse-bioscoop tot en met narrowcasting en camerabeveiliging. Met een uitgebreide technische knowhow, inzicht in bouwkunde en een professionele benadering van beeld en akoestiek tillen wij audiovisuele projectinrichting naar een ongekend niveau. Gemak dient daarbij de mens: we zorgen ervoor dat alle toepassingen eenvoudig en overzichtelijk te bedienen zijn. Laat ingewikkeld doen maar aan anderen over.

20 jaar maatwerk in beeld en geluid

Audiovisie ontfermt zich al meer dan 20 jaar over toepassingen in beeld en geluid. Die ervaring stelt ons in staat om snel tot de juiste oplossing voor elk vraagstuk te komen. Strak op maat, en perfect aansluitend op je wens. Ook houden we een scherp oog voor details, zowel technisch als esthetisch.

Met beeld en geluid voelen we ons als een vis in het water. Toch zijn dit slechts twee begrippen van een wereld waarin wij ons begeven. De toepassing van de juiste audiovisuele oplossingen zijn vaak gekoppeld aan de bouw en constructie van objecten, hebben te maken met ICT of een lokale installatie. Onze expertises houden daar rekening mee; het liefst al in een zo vroeg mogelijk stadium. Idealiter sluiten we al tijdens de bouw van een project aan, om ervoor te zorgen dat audiovisuele toepassingen perfect in een project worden opgenomen.

Heb je een vraag, een verzoek of een opmerking omtrent een van onze producten of diensten? We zitten voor je klaar. Achter de mail, met de telefoon in de hand of met een kop koffie op de zaak.